24. června 2012

Posuď knihu podle obalu #2


Toto je knižní meme pořádané Syki z Knižního doupěte.
Cílem je každou neděli zveřejnit obálku knihy (je jedno jestli teprve výjde nebo už vyšla), anotaci a vlastní názor na obálku.

Název: Babe in Boyland
Autor: Jody Gehrman
Anotace: Když je středoškolačka Natálie neboli Dr. Afrodita - jak si sama říká, když píše sloupky o vztazích ve školních novinách - obviněna z toho, že neví nic o klucích a tím pádem dává dívkám špatné rady, rozhodne se zjistit co si kluci doopravdy myslí a chtějí. Ale kluci v její třídě jí nedají přímou ani vážnou odpověď. Jediné řešení?
Převléct se za kluka a strávit týden v akademii Underwood, soukromé chlapecké škole ve městě. Tam se toho o klucích a holkách naučí hodně a to cestou, kterou by to v žádném případě nečekala - zamiluje se do svého spolubydlícího, Emilia. Jak mu ale ukázat, že ho má ráda a přitom neodhalit svůj převlek?




Můj názor: Na tuhle knížku jsem narazila už před nějakou dobou na goodreads. Musím říct, že na téhle knížce mě zaujala právě ta obálka. Knížku jsem nečetla, ale zdá se mi, že obálka má k příběhu určitou vazbu už jen to gesto s prstem a knírkem. Líbí se mi, že oči dívky na obálce ladí s písmem. Můj první dojem byl ten, že knížka bude určitě zábavná - obálka slibuje příběh plný vtipných situací (tak to alespoň vidím já).

1 komentář: