26. srpna 2012

Knihy, které nezabije ani chlor

Jsou knihy a knihy. Na jedny nedáme dopustit a na druhé bychom nejradši už nikdy neviděli. Jenže všichni ostatní okolo vás o nich neustále melou, vynášejí je do nebes a vy je tak máte neustále na očích a prostě se jich nemůžete zbavit. Sestavte seznam 5 knih, které jsou nesmrtelné, ale vám spíš pijí krev a napište, proč jste si vybrali právě je.
----------------------------------------------------------
A je to tu. Poslední příspěvek do potřeštěného letního kniho-dumání. A zrovna do posledního příspěvku vůbec nevím, co napsat. Není moc knih, které by mi vyloženě vadily. Ale nějaké by se tu přece jen našly.


Ztracený svět v Podzemí
Roderick Gordon a Brian Williams
Už je to docela doba, co jsem tuto knížku četla. No a vůbec mě neohromila, spíše naopak. Přišla mi příliš zdlouhavá a ani hlavní postava mi nesedla. Snažím se dočíst každou knížku, kterou rozečtu, ale u téhle se mi to prostě nepovedlo. A další díly už číst určitě nebudu.

Série Strážci času
Marianne Curleyová
První kniha z této série se mi docela líbila, protože byla vyprávěna z pohledu postavy, kterou jsem si oblíbila. V druhém dílu se ale přidala pohled postavy, kterou bych nejraději zaškrtila a ve třetím díle v podstatě vyprávěla ona sama. A to co se mi líbilo na začátku šlo do kytek. Bohužel to nebyla jediná věc co mi vadila. Tato série mě opravdu zklamala.

2 komentáře:

  1. Tak tady se neztotožňuji ani s jednou tvou volbou :) Strážci časi jsou navíc jedny z mých oblíbených knih! :) Ale 100 lidí, 100 chutí, nic se nemůže zavděčit všem :)

    OdpovědětVymazat