6. října 2012

Měsíční chvástačka - září 2012

Toto meme pořádá Judit.
Ke konci každého měsíce zveřejním knihy, které jsem si za daný měsíc koupila nebo je vyhrála, dostala darem či na zrecenzování.



Páni, to září tak rychle uteklo - začali jsme chodit do školy, vyšlo hodně úžasných knížek a já jsem ještě navíc začala spolupracovat s nakladatelstvím Fragment a jsem z toho nadšená!! 
Tak a teď k tomu videu. Vůbec si nevšímejte toho, že se s vámi loučím asi 3x a pak si vzpomenu, že chci ještě něco říct :) Maximální délka videa, kterou můj foťák zvládne je 15 minut a toto video má 14:56 minut. Jsem ráda, že jsem se vlezla :D a docela se v něm vykecávám a melu pátý přes devátý, takže doufám, že se vám video bude líbit :) 


P.S.: Konečně mi youtube nabídlo nějakou miniaturu s knížkou!!! Jej :D

16 komentářů:

  1. Na půl cesty do hrobu ti fakticky závidím!! A druhý díl taktéž. Já když jsem si na bazošu něco náhodou našla, tak mi ani neodepsali. :D A gratuluju znovu ke spolupráci s Fragmentem. :) Vidím to co vrah si chci přečíst (to píšu fakt všude :D). Hunger games si budu asi taky objednávat, sice mám doma tu kazetu, ale co už. :D Těš se na druhý díl. :) Hlavně to nečti zaráz všechno po sobě, je to zabijárna! No a Lovkyně snů je úžasná. :) Druhý díl je ještě lepší. Teď mám objednanou trojku, tak jsem zvědavá. Irises má úžasnou obálku! :) V angličtině bych ji ale asi přečíst nezvládla. Pěkné video! :) No a předčasně všechno nejlepší k těm kulatinám! :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jestli chceš můžu ti poslat odkaz na někoho, kdo Na půl cesty do hrobu prodává, našla jsem tam ještě jednoho :) Na druhý díl HG se těším moc, mám takový tušení, že to bude bomba :D Na Lovkyni snů jsem hrozně moc zvědavá a hned jak dočtu Na půl cesty do hrobu, tak se na ni s chutí vrhnu :D
      Jak jsem tak Irises listovala, tak ta angličtina není zase tak těžká, většině jsem rozuměla a čemu ne, tak jsem měla poblíž počítač, tak jsem se mohla podívat :)
      Děkuju! :) :)

      Vymazat
    2. Irises má opravdu boží obálku a je úžasný, že Ti knížka sám spisovatel poslal! To je bomba! :)
      A HG milujuuuuu a jsem ráda, že Tobě se taky líbí :))

      Vymazat
  2. Určitě jdi do Anny! To je naprosto úžasná knížka! A tvrdím to i já, osoba, která na dívčí romány normálně moc není. :D Espressologii mám sice doma též, ale ještě jsem ji nečetla. Nicméně si myslím, že Anna bude lepší. :))
    Jinak moc hezké přírustky! :) Nejvíce ti závidím asi tu Irises s věnováním. :) A gratuluji ke spolupráci s Fragmentem. ;) :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dám na tebe a připíšu na seznam :) po Anně pokukuju už delší dobu, tak si o ni konečně řeknu a Espressologii budu mít v záloze :D

      Vymazat
  3. Lovkyni snů mám na seznamu knih, které chci na zrecenzování od Fragmentu=) strašně se těším, až budu podávat příští objednávku kde o Lovkyni požádám=) Podle Anotace to bude super knížka=)
    Mimochodem, strašně mě baví koukat na tvoje vide a číst u nich tvoje připomínky a tak=) Jen tak dál! a máš super blog, jeden z mích nejoblíbenějších;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem si ji chtěla přečíst už hrozně dlouho, takže jsem ráda, že už ji mám v rukách a brzy po ní šáhnu :)
      Tak to jsem hrozně ráda!! Moc si mě potěšila!! :)

      Vymazat
    2. Naprosto souhlasím - máš opravdu úžasný blog a videa :-)

      Vymazat
  4. Lovkyně snů je skvělá a Irises závidím, pak Stork píše skvěle a jeho Marcelo se mi strašně moc líbil, ten příběh donutí člověka hodně pouvažovat. :) Taky gratuluju ke spolupráci s Fragmentem. Jinak o Espressologii uvažuji taky, námět mě dost zaujal. Anna a francouzský polibek je skvělá, mám ji právě rozečtenou a směju se u ní, jako u málokteré, navíc se odehrává v mé milované Paříži. :)
    Snad všechno klapne, jak má (stěhování) a s předstihem tě vítám v klubu dvacátníků. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Irises je první knížka, kterou od Storka mám, ale Marcelo mě hrozně láká! Já si asi řeknu o tu Annu a na Espressologii si asi ještě chvilku počkám :)
      Stěhování přijde až ke konci měsíce a doufám, že to bude v rámci mezí v pohodě a docela se na to i těším :) A děkuju!! :D

      Vymazat
  5. "Za měsíc... září." -> Tohle bylo úplně kouzelné, připomínáš mi mě (i když já musím přemýšlet i nad tím, jaký máme aktuálně rok :D)
    Vzpomínky na zítřek jsem si taky koupila a to právě díky tobě. Ještě je přečtené nemám, ale díky moc! (:
    Na půl cesty do hrobu mám taky, taky z bazoše a taky za pade... a, moment - druhý jsem měla taky za stovku! oO :D
    A já bych byla za Kouzelnou knihovničku, protože videa se mi děsně dlouho načítají a sekají :|

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Takový výpadky mám docela často, někdy zapomenu i to jak se jmenuju :D
      Jej :) tak to doufám, že se ti bude líbit!
      Tak to je dobrá náhoda :D původně jsem si je ani moc koupit nechtěla, ale teď jsem poznala Bonese a už se ho nevzdám!! :D
      Já nad Kouzelnou knihovničkou docela uvažuju už kvůli tomu, že můžu udělat max. 15 minutový video a to asi stačit nebude, takže asi budu fotit :)

      Vymazat
    2. A já bych byla zase spíš pro video.. Tvá videa prostě miluju :-))

      Vymazat
  6. Úplně úžasný video!!
    Jsi neskutečně milý člověk :)) Tvá videa mám strašně moc ráda. Chvástačka se povedla!! A do Anny určitě jdi!!
    Na Espresologii jsem se koukala v knihkupectví a je to poměrně teňučká knížka s opravdu hodně velkými písmenky. To Anna je "nafouklejší" a opravdu je to skvělá knížka :))

    OdpovědětVymazat
  7. Jak už je tu řečeno užasné video, opět! :)
    Espresologii zrovna čtu a je to takové odpočinkové čtení na jeden den ale podle mě je to krásný příběh. :))
    Lovkyni snů, vidím to co vrah a Hunger games jsou moc hezké knihy. ! :)
    http://calm-of-books.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) Espresologii jsem teď viděla v knihkupectví a docela mě překvapilo jak maličká knížka to je! asi si počkám až bude v knihovně :D

      Vymazat