27. října 2012

On My Wishlist #19

Jedná se o týdenní meme, které pořádá Book Chick City.
Jeho cílem je každou sobotu zveřejnit knihu nebo knihy, které bychom si chtěli koupit. Mohou to být knihy starší i, novější nebo knihy, které teprve vyjdou. Tuto sobotu jsem si vybrala:

 

Tentokrát jsem přemýšlela docela dlouho, co do tohoto meme dám. Dnes jsem si totiž chtěla udělat něco jako seznam knížek, které si v neděli půjdu koupit do knihkupectví. Docela složité rozhodování, nemohla jsem se totiž rozhodnout. Jak to nakonec dopadlo vidíte na obrázcích. A teď jen napsat proč právě ony.
Obě knížky jsem už jednou v On My Wishlist zmiňovala a rozhodla jsem se pro ně proto, že jsem dlouho nečetla žádný dívčí román a poslední dobou jsem zahlcena jen upíry, vlkodlaky nebo světem, ve kterém se dá jen těžko přežít. Tohle bude příjemná změna, u které se budu moci pro změnu přiblbě usmívat a snad tu nebude žádný milostný trojúhelník, kde bych si musela vybrat svoji oblíbenou mužskou postavu a pak být naštvaná, když si ho hlavní hrdinka nevybere a že se mi to stává hodně často). A navíc nemají pokračování. Jak jsem řekla, příjemná změna.

6 komentářů:

  1. Polibek pro Annu mě už dlouho láká :) Snad se k této knížce v blízké době dostanu. :)
    Jinak jsem zaslechla, že má Polibek pro Annu pokračování. Nejsem si ale na 100% jistá ...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě právě taky :) Ono je to takový pokračování nepokračování. Myslím, že by se v něm měli objevit postavy z Anny, ale jinak by to mělo být úplně o někom jiném :)

      Vymazat
  2. Ukolébavku jsem zkoušela. Není to čtení pro mě. :) Ale Polibek pro Annu bych brala všema deseti. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Uvidíme co nakonec koupím, třeba dojdu do knihkupectví a uvidím tam jinou knížku, která mě zaujme a koupím tu. To se mi stává docela často :D ale Polibek pro Annu už chci delší dobu :)

      Vymazat
  3. Polibek pro Annu je skvělá knížka :))

    OdpovědětVymazat