10. listopadu 2012

Měsíční chvástačka - říjen 2012

Toto meme pořádá Judit.
Ke konci každého měsíce zveřejním knihy, které jsem si za daný měsíc koupila nebo je vyhrála, dostala darem či na zrecenzování.



Už je to nějakou dobu, co jsem natáčela video a asi jsem to zapomněla :D tohle video jsem natáčela minimálně šestkrát než jsem řekla dost :D I tak doufám, že se vám bude video líbit a že mi pod článek třeba napíšete jakou knížkou jste si v říjnu udělali radost vy.


6 komentářů:

  1. Super knížky, Kathy Reichs ti moc závidím! A Polibek pro Annu jsem tento týden dočetla a jsem z ní nadšená!! Je to opravdu skvělá knížka, takže doporučuju ti ji přečíst co nejdřív. :) Přečetla jsem ji během jednoho dne, protože jsem nebyla schopná ji odložit.
    Jinak na zápočty ti určitě budu držet pěsti, za měsíc mi taky začnou první zápočty a ještě se chci vrhnout na nějaké předtermíny, takže už teď mi tu leží hromady učení. Zatím dávám přednost knížkám, ale to se bohužel bude muset hodně rychle změnit. :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Annu si budu chtít užít, takže se na ni vrhnu až budu mít klid :D
      Děkuju, taky ti budu držet palce! :) na předtermíny bych se taky ráda dostala, ale to se ještě uvidí, podle toho jak mi to půjde u zápočtů. Knížky budou jednou naše zhouba :D díky nim se nemůžeme soustředit na ni jiného :D

      Vymazat
  2. To znám, koupit si knížky, i když tvrdím, že něco takového neudělám. :D A co se týče tvých přírůstků - do Polibku pro Annu se pusť co nejdříve, vážně je to skvělá kniha. :) Ale k té Kathy Reichs - seriál nemá s knihami vůbec nic společného, snad jen jméno hlavní hrdinky - doktorky Temperance Brennanové. Takže, aby jsi pak při čtení nebyla nějak zklamaná. :) Tempy je v knize úplně jiná než v seriálu, odehrává se to i v jiném prostředí, jsou tam úplně jiné postavy a tak nějak tam jde hlavně o tu vědu. Nu, uvidíš jak to sedne tobě, ale opravdu nečekej to, co je v seriálu. :) Já osobně ty knihy mám i tak ráda, i když místy jsou i na mě trochu moc vědecké. A doporučuji ti nejdříve si přečíst ty předchozí díly - aspoň ten úplně první díl Přijde tě zabít. :))
    Jinak já jsem si v říjnu pořídila Espressologii a Magii krve, na kterou jsem se móc těšila. :D :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já to takhle mám pořád, řeknu si že si tento měsíc nic nekoupím a druhý den stojím v knihkupectví u pokladny a vyndávám peníze :D
      O tom že knížka nic moc společného s tím seriálem nemá, jsem sice něco slyšela, ale asi jsem tomu nevěnovala přílišnou pozornost. No, uvidíme co na to nakonec řeknu :) Po prvním dílu se určitě podívám, třeba ho někde seženu :)
      Na Espressologii jsem se taky dívala, docela mě překvapilo jak maličká tak knížka je :) Jinak Magii krve závidím!

      Vymazat
  3. Smrtící polibek jsem taky všude sháněla. Všichni na mě koukali jak na debila. :D Prý nikdy takovou knihu nevydali. Když jsem tu knihu viděla, byla jsem strašně ráda. :) Já si říkám neustále, že si nic kupovat nebudu a pak to poruším. Dříve jsem byla ráda, když jsem dostala pár knížek za rok - chodila jsem hodně do knihovny - a teď mám vždy alespoň 4. Co se týče Knihovničky - já poprvé fotila a pak jsem začala točit. Ono je to asi jedno. :) No a s tím učením to znám... Každopádně já budu dělat přijímačky a děsně se toho bojím.:D No takže mi nezbývá než se učit a učit a pak není čas na čtení natož na blog. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Měla jsem pocit, že jejich pohled vyjadřoval přesně tohle :D Díky bohu za druhý díl, jinak bych Smrtící polibek snad opravdu nikde nesehnala.
      Asi tak. Já dostávala knížky jenom od babičky a jen na narozeniny a na vánoce a tím to končilo. Teď si tu dobu asi kompenzuju :D
      U příjmaček ti budu držet palce ať ti to dobře dopadne!!! :)

      Vymazat