4. ledna 2013

Nejlepší knižní hrdinové roku 2012

Tento projekt vymyslela !

Konečně jsem dopsala seznam mých nejoblíbenějších knižních hrdinů. Řeknu Vám, že to byla pořádná fuška vybrat o kom napíšu a koho zazdím. Nakonec jsem to ale dokázala! Souhlasíte s mým výběrem?

Tak tady jsou moji hrdinové roku:

ADRIAN IVASHKOV z Vampýrské akademie

Z této knižní série jsem prozatím četla pouze dva díly a Adrian se ukázal až v tom druhém, jeho nástup na mě ale zapůsobil takovým způsobem, že se stal jednou z mých oblíbených postav.
Hrozně se těším až si o něm přečtu víc.

KISHAN RAJARAM z Tygří ságy

Ačkoliv hlavní hrdinka Tygří ságy je naprosto příšerná, tak Kishan je přesný opak. Sice se v knize moc často nevyskytoval, ale mě ty chvilky stačily, i když bych se nezlobila kdyby tam byl pořád.
A přesně takhle si Kishana předtavuji, no není k sežrání?


BONES z Nočních lovců

Ach Bonesi, jak já tě Cat závidím!
Musím u něj říkat něco víc? Myslím, že není potřeba, protože už téměř všichni vědí, jak je Bones užásný.
Jenom maličkost - miluju britský přízvuk! 







ADAM ALEXANDER HAUPTMAN ze série o Mercedes Thompson

Adam první postava, kterou jsem si v Měsíční písni oblíbila. Je maličko arogantní, ale pro svou dceru by udělal první poslední. 
On to není jen fešák, ale i jeho povaha koresponduje s jeho zevnějškem.





PEETA MELLARK z Hunger games

Peeta je úplně jiný než ostatní hrdinové, které jsem zmínila. Tak za prvé není to žádná nadpřirozená bytost, což znamená, že je v rámci možností normální a za druhé je oproti ostatní značně naivní. A proto tak milujeme!






AARON CORBETT a GABRIEL z Padlých andělů

Aaron je jednoduše sympaťák (i když jeho ztvárnění Paulem Wesleym se mi zrovna moc nezamlouvá), který dokáže mluvit se zvířaty, umí mluvit jakýmkoli jazykem a je sexy!
K Aaronovi samozřejmě patří ji jeho věrný čtyřnohý přítel Gabriel, které ho jsem nemohla nezmínit. Gabriel je jeden z nejlepších mazlíčků a Aaron má štěstí, že s ním může zavést "inteligentní" rozhovor.

8 komentářů: