14. června 2013

1. Blogové narozeniny!

Už je to rok, co jsem se rozhodla založit blog a vložila na něj svůj první příspěvek. Chtěla jsem s Vámi sdílet své dojmy a názory na přečtené i nepřečtené knihy už nějakou dobu předtím než jsem blog založila, stále jsem ale neměla dost odvahy, na to zmáčknout to tlačítko "Vytvořit blog". Nevěděla jsem totiž, jestli bych dokázala napsat něco smysluplného, co by se ještě navíc dalo číst. Po maturitě jsem se ze své nejistoty oklepala a definitivně jsem se rozhodla založit blog. No a už je to rok. Nemůžu uvěřit, že to tak rychle uteklo. 

Všem kdo můj blog navštěvují a s trpělivostí čtou mé články, bych chtěla poděkovat. Nikdy bych totiž nevěřila, že něčeho dokáži takhle dlouho vydržet (a snad ještě dlouho vydržím), já se totiž vždy pro něco nadchnu a toto nadšení brzy opadává a takto stále dokola. Jednou jsem se tedy u něčeho zastavit musela a jsem ráda, že to jsou zrovna knížky.

Blog v číslech: 
  • do dneška blog navštívilo celkem 14 739 čtenářů, což je podle mě úžasné číslo
  • zveřejnila jsem 171 článků
  • pravidelných čtenářů už mám na blogu 136, a na facebooku je jich 85
  • a co mě velice ohromuje jsou Vaše komentáře, kterých je na blogu úžasných 656 
Stále je na blogu, co zlepšovat (a vždycky bude), takže k tomu maličko využiji i soutěž, kterou ku příležitosti PRVNÍCH NAROZENIN plánuji. Doufám, že se na ni těšíte!

13 komentářů:

  1. Gratuluji k 1. narozeninám blogu a přeji hodně úspěchů do dalších let blogování :) Ať to šlape stejně dobře, jako do teď :)

    OdpovědětVymazat
  2. Na soutěž se těším! :) A hodně štěstí do dalších let :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky :) tu soutěž ještě musím domyslet, ale měla by se objevit někdy kolem 27. června, možná i dřív to se ještě uvidí :)

      Vymazat
  3. Tak to je paráda! :) Já ti přeji, ať se ti jen a jen daří. A jak už jsem jednou psala, tvůj blog byl mou motivací k vlastnímu začátku. Děkuji. ^^

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) Když to takhle napíšeš musím se červenat :D jsem rádá, že můj blog dokáže takhle motivovat :)

      Vymazat
  4. Moc gratuluji k blogovým narozeninám a přeji ti ať tě to pořád baví. Plus samé parádní knížky. :)

    OdpovědětVymazat