10. srpna 2013

On My Wishlist #43

Jedná se o týdenní meme, které pořádá Book Chick City.Jeho cílem je každou sobotu zveřejnit knihu nebo knihy, které bychom si chtěli koupit. Mohou to být knihy starší i, novější nebo knihy, které teprve vyjdou. 
Tuto sobotu jsem si vybrala:


Co na to říct, zaujala mě další vesmírná série. Po dočtení knihy Všechny barvy země jsem byla tak nadšená, že jsem se musela podívat jesli nenajdu něco podobného a objevila jsem tyto dvě. Nemůžu uvěřit, že jsem tuto sérii před tím přehlížela, ale teď bych si ji přečíst chtěla :)

9 komentářů:

  1. Já mám Mlhovinu už za sebou a Jiskra mi čeká v knihovničce na přečtení. Překvapivě se mi první díl hodně líbil, tak jsem si hned musela pořídit pokračování a jsem na něj zvědavá :-) Já zase nečetla sérii Vesmír (myslím, že se tak jmenuje, že) a pořád přemýšlím, jestli se mám do ní taky pustit :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo jmenuje se tak :) Určitě se do ní pusť, já osobně tu sérii naprosto zbožňuju!

      Vymazat
  2. Tuto sérii bych si taky chtěla strašně moc přečíst a pořídit.. :)))

    OdpovědětVymazat
  3. Do téhle série se nejspíš brzo pustím ;))

    OdpovědětVymazat
  4. Ta Mlhovina vážně nevypadá špatně :)

    OdpovědětVymazat
  5. Knížky vypadají zajímavě, jednou se k nim snad dostanu :)). Ze série Vesmír jsem zatím četla jen první díl, do druhého se zrovna chystám v nejbližší době pustit ;)

    OdpovědětVymazat
  6. Mlhovinu bych si taky ráda přečetla. A doufám, že to bude lepší než série Vesmír od Beth Revis. :)

    OdpovědětVymazat
  7. Mlhovinu bych si taky chtěla přečíst :))

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj na mém knižním blogu se teď rozjíždí nová celoroční akce s názvem Maturanti spojme se! Jestli máš zájem budu moc ráda když se přijdeš na můj blog kouknout a třeba se i zapojíš ;)

    www.zaprasenaknihovna.blogspot.com

    OdpovědětVymazat