21. října 2013

Blog Tour - Výherci

Tak skončila další soutěž. Účast nebyla nějak veliká - účastnilo se 30 lidí. Každý z vás měl pouze jeden vstup a museli jste odpovědět na jednu otázku. Proč máte rádi dystopie a která z nich se vám dostala pod kůži? Krásně jste se rozepisovali a proto jsem se rozhodla, že odpovědi vítězů zveřejním.
A tady jsou vítězové...

Vstup č. 20 - Jenna
Odpověď: Já jsem se k dystopiím dostala přes Hunger games. Vůbec jsem nevěděla, co to žánr dystopie je. Až když jsem je dočetla a hledala podobné knihy na mě vybaflo tohle slovo. Od té doby jsem je hltala pořád, nechala jsem své oblíbené severské detektivky a vydala se lov dystopií. Teď ale musím přiznat, že si od nich musím chvíli odpočinout. Přeci jen ty témata ohledně konce světa a o tom, jak se to tu dál bude vyvíjet, nejde hltat napořád, aniž by se z toho člověk nepomátl. Tak jsem si přečetla sérii Drahokamy a teď rozečetla V šedých tónech. Ale už mi na stolku leží Přechod a myslím, že se k tomuto žánru zase brzo vrátím :D A pokud musím říct, která dystopie se mi opravdu líbila nejvíc, tak nevím..:D Mihla se mi hlavou Divergence, ale i milovaní Hunger games. Takže to asi nechám na těchto dvou favoritech :)

Vstup č. 11 - Kleria
Odpověď: Protože je to něco výjimečného, už odmalička jsem měla ráda podobné tomuto filmy :DD, jako například 2012 a atd.. A teď jsem přešla ke knihám a je to snad ještě lepší :)). Pod kůži se mi dostaly úplně všechny :D, zatím mě žádná nezklamala :)), ale nejvíc je to asi Divergence a Tak padne náš svět, protože to jsem teď v pátek dočetla a potřebuju druhý díl :D

A protože jste vůbec nevěděli o co se soutěží, tak tady alespoň máte fotku s cenami - jedná se o dvě záložky a jednu nálepku s podpisem.


Vítězkám gratuliji a můžete si zkontrolovat mail, protože byste tam oddemě jeden měli mít.

3 komentáře: