19. ledna 2014

Bylo, Je a Bude

Už je to nějakou dobu, co jsem se tady na blogu ukázala. Přeji řečeno aktivní nejsem už od října. To bych momentálně chtěla změnit. Takže oznamuji, že jsem ZPĚT! A teď vám povím, co se za ty tři měsíce všechno stalo a co se teprve chystá.

Neblogovala jsem z určitého důvodu. Nebudu se vymlouvat na školu ani na brigádu, není to tím že jsem neměla čas. Prostě jsem neměla náladu ani na čtení ani na psaní. Bohužel u mě tyto nálady přicházejí a odcházejí ve vlnách a nikdy nevím, jak dlouho potvají. Za ty tři měsíce jsem vpodstatě nečetla, jediná kniha na kterou jsem se podívala byla učebnice Makroekonomie a to bylo z donucení.
Zjistila jsem taky, že škola škodí mému zdraví. Byla jsem ve stresu už na začátku semestru a to proto, že už jsem se viděla ve zkouškovým období. Vážně to nebyla hezká představa, ale bohužel zkouškové už je v plném proudu a tentokrát si moc dobře teda nevedu. Uvidíme, co ze sebe ještě vymáčknu, mám na to přeci jen ještě asi dva týdny. Přála bych si aby to už bylo za mnou. 

Poslední dny mám zase chuď číst (třikrát hurá). Problém nastává ve chvíli, kdy si ze své knihovničky mám vybrat knížku. Kdo si má vybírat z tolika knížek! Naštěstí nebude těžké najít řešení, stejně je jednou přečtu všechny. Tak ale teď k tomu podstatnému co jsem chtěla zdělit. Už v říjnu jsem zmiňovala, že bych chtěla udělat re-reading Anity Blake a on opravdu bude! Startuje se už za měsíc (15.2.2014). Sepíšu článek abyste se mohli přihlašovat, takže nezpomeňte a doufám, že se zapojíte.

No každopádně se zase brzo uslyšíme (nebo alespoň vy mě) jelikož se zase chystám natáčet videa. Začalo mi to chybět. O knížkách se můžu vykecat maximálně tak samasobě, tak alepoň uvidíte jak to vypadá, když trpím samomluvou :D

8 komentářů:

  1. Vítej zpátky. Taky mám zkouškové, je to celkem mazec, ale nějak to zvládneme. Já se jdu zase učit. Pevné nervy a nestresuj, nestojí to za to! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky :) Já jsem tak trochu nerváček, takže nestresovat se je pro mě hodně těžký úkol, ale budu se snažit :D Hodně štěstí ve zkouškovým! :)

      Vymazat
  2. Jsem ráda, že jsi zpátky! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Zkouškové je zlo. :(
    A vítej zpátky. :o)

    OdpovědětVymazat
  4. Vítej zpátky! Ten stres ke zkouškovému docela patří, ale neboj, všechno nějak dopadne a bude zase fajn. Už se těším na nové příspěvky. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Super že si späť! Chýbala si mi a som zvedavý koľko si si toho nakúpila a dostala za tie skoro 3 mesiace. Mimochodom mám blog aj kanál . Vytvoril som si ho asi v auguste 2013 . Ak chceš pozri sa :
    kanál :youtube.com/channel/UC0Sr0Jq0c3eCjEzLGPIcWQA
    blog : vkrajineknih.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  6. Musím se přiznat, že jsem tvůj blog objevila dneska poprvé, ale příjemně mě překvapilo, že se vracíš do aktivního stavu a ještě víc, že točíš videa! :) Budu se těšit, tvůj blog vypadá zajímavě.. :)

    OdpovědětVymazat