26. března 2014

Soutěž o Zakázanou přitažlivost

Tak je tu  jedna neplánováná soutěž! Nakladatelství Fragment mi jednu knihu poslalo dvakrát, což znamená, že jeden výtisk půjde k někomu z vás. Jedná se o knihu Zakázaná přitažlivost a já doufám, že se výherci knížka budu líbit. A zároveň všem přeji hodně štěstí v soutěži!
 
Tentokrát nebude žádný formulář (jsem moc líná na to abych nějaký vytvořila), ale všechno budete psát do komentářů a já pote jeden vyberu (buď to budu já nebo random.org). Abyste se zapojili do soutěže stačí pouze odpvědět na jednu jednoduchou otázku a do komentáře navíc přidat svůj mail, abych vás měla, jak v případě výhry kontaktovat.

Otázka: Která z postav ze série Bavettovi je vám nejsypatičtější a proč?

Pravidla soutěže:
1. Napsat komentář s odpovědí na otázku + přidat svůj mail
2. Soutěž je pro čtenáře z České republiky i pro slovenské čtenáře s českou doručovací adresou
3. Zapojovat se můžete od 26.3. do 6.4. 2014
4. Zúčastnit se může každý jednou (duplicitní vstupy budou smazány)
5. Výherce bude pouze jeden
6. Výsledky soutěže se na blogu objeví nejpozději do 8. dubna
7. Výhece bude informován e-mailem a na odpověď bude mít dva dny

14 komentářů:

  1. Nejraději mám asi Roberta, protože je prostě zatraceně úžasňácky božáckej! :P
    burgerova-veronika@email.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Musím říct, že autorka má téměř všechny postavy sympatické, ale neskutečně mi k srdci přirostla Amy. Prostě miluju malý děti! :3
    BartlovaHana98@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Já mám odpověď jasnou! Hned, jak jsem poprvý uviděla Majkýho a jeho dětsky upřímný chování, hned si mě získal a já si ho zamilovala tak, jako jeho Stránečka. Úžasnej pohled na "dospělou nevinnost" namixovanou s bezstarostností a humorem, je jasný, proč jsem tomuhle sexy mafiánovi podlehla. Navíc po jeho "návratu" z něj to dítě pořád ještě čišelo, i když se začal chovat víc jako dospělej a Paige jsem vážně záviděla! Chci taky svýho mafiána! :((
    nataliesimova@seznam.cz :3

    OdpovědětVymazat
  4. mou nejoblíbenější postavou asi bude (když pomineme fešné milionáře :-)) hospodyně Theresa. protože umí úžasně vařit a vůně jejích jídel byla skoro cítit ze stránek knih, je vtipná a milá a nebojí se jít se svým názorem proti mafiánským chlapcům. dokáže poradit a vybruslit tak z velkých průšvihů. je to taková skrytá postava v pozadí, která i přesto dokáže hýbat nitkami a neumím si bez ní tuto sérii představit :-)
    ver.aplova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Moje nejoblíbenější postava je Robert. Je zkrátka vtipný a strašně moc jsem si ho oblíbila :33
    Lucinda.books@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Tak to je těžký, ale asi Robert, i když jsem ho v prvním díle neměla ráda, tak jsem si ho v pokračování fakt oblíbila. S Jo se k sobě naprosto hodí a když je s Amy, tak je strašně roztomilej. :))
    Terisekk.07@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  7. No, pravděpodobně to bude Mikee. Vím, že všichni pravděpodobně milujou strýčka Boba, ale já se prostě prvně zamilovala do Michalea, a i když byl opravdu Robert dobrej, už mám v hlavě to roztomilé kočkování Paige a Michaela z Lásky, takže to tak pro mě zůstává :D Navíc takovej chlap ani nemá možnost na světě existovat, tak proč ho nemilovat, že jo :D
    moncik.11@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  8. Určitě Robert. Zamilovala jsem si ho už v prvním díle a mrzelo mě, že mezi ním a Paige k ničemu nedošlo. Když jsem se dozvěděla, že Katka napsala druhý díl, kde je právě Robert hlavní postavou, málem jsem dělala piruety. Robert je podle mě nejkomplexnější postavou, je složitý, trochu nepředvídatelný, na povrchu drsňák, ale pod tím se skrývá velké srdce. A na to já letím:) Navíc ty jeho přisprostlé hlášky mě dostávaly do kolen:)
    E-mail: suzannee@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  9. Asi Mikee/Michael. Měla jsem ho ráda jako malého nezbedu a stejně tak i jako dospělého člověka. Michael je prostě skvělá postava a já si ho naprosto zamilovala. Popravdě jsem zatím četla pouze první díl, takže neznám tolik postav. :)
    E-mail: veronika.kubecova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  10. Nejraději mám asi Paige. Hlavně po přečtení druhého dílu. Je hrozně optimistická a milá. Strašně se mi líbí, jak Michaela pořád popichuje a dělá si z něj legraci. :D
    Email: svoboda.sarka@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  11. Moje nejoblíbenější postava je Paige, už od prvního dílu obdivuju její chování a přístup k lidem. Navíc má krásné jméno, které se mi mooc líbí :)
    Email: amy.morango@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  12. No to je těžký rozhodování :-) Najednou myslím na všechny, každý něco do sebe má - srdečná Theresa, vtipálek Johnny, tajemný Robert. Ale srdcovkou pro mě je Mikee. První díl Paig a Mikeho/Michaela prostě miluji. Mikee byl sladký bezstarostný nezbeda, ochraňující a milující Paige svým způsobem. A když se vrátil Michael, jj to byla zase jiný, ale úžasný druh lásky. Ve dvojce si mi strašně líbilo jejich škádlení :-)
    Vždy se musím pro sebe usmát, když si zničehonic vzpomenu na nějakou lumpárnu, či humornou situaci :-) a hned mám chuť si knihu znovu přečíst.
    Email: Marcia27@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  13. Já jsem velká ostuda a ještě jsem nečetla ani jednu knihu, tak nevím jestli se do soutěže můžu vůbec zapojit. Ale kdybych vyhrála tak by mě to alespoň donutilo si přednostně přečíst tuto sérii už z tak mého dlouhého seznamu co si přečíst :-)

    monicka.b@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  14. Jedinou postavu, kterou mám nejradši? Když mně jsou sympatičtí téměř všichni dost podobně. :) Jako první jsem si ale vzpomněla na hospodyni Theresu, má je všechny pod palcem a podle mého drží jejich domácnost pohromadě. Bez Theresy by to nebylo prostě ono. Každopádně jsem si ale oblíbila i Michaela s Robertem, takže jsem zvědavá, jaký náhled nám nabídla Kateřina Petrusová na bodyguarda Henryho. :)
    Můj e-mail: rhonnie.kr@gmail.com

    OdpovědětVymazat