31. března 2014

Týden s knížkou #12

Po dlouhých 8 měsící jsem zase natočila Týden s knížkou! Nemůžu uvěřit tomu, že je to tak dlouhá doba. Strašně rychle to uteklo. 
Budu se snažit (ale nic neslibuju), aby se tu videa objevovali vždy v pondělí, ale pravděpodobně to ne vždy vyjde. Každopádně doufám, že se vám video bude líbit a že ho třeba i okomentujete :)


3 komentáře:

  1. Spousta zajímavých knížek! Je pravda, že ten Obraz Doriana Graye se hrozně dlouho rozjíždí. Ale nechci spoilerovat. :D Nicméně mě se hrozně líbil, mám ráda Oscara Wilda. :3

    OdpovědětVymazat
  2. Hezké video. The statistical probability of love at first sight mám taky doma k přečtení, ale vždycky sáhnu po něčem jiném. Miluju Oscara Wilda, ale s Obrazem jsem měla taky trochu problém. Četla jsem ho na střední a vůbec jsem se do toho nemohla zabrat, tak jsem ho odložila a znovu si ho přečetla až na vejšce - a to už šlo samo:)

    OdpovědětVymazat
  3. Suzanne:
    Děkuju! Statistická pravděpodobnost určitě není knížka co tě posadí na zadek, ale rozhodně má svoje kouzlo :) S tím Obrazem zatím nevím, ale uvidíme jestli se to trochu rozjede, jaký to bude :)

    OdpovědětVymazat