7. července 2014

Knižní plány na léto

Všude teď vidím články a videa s plány na léto a nemohla jsem odolat. Jedno takové jsem si také musela natočit. Tato videa mě totiž neskutečně baví sledovat a články číst. Ve svém videu ale nemluvím pouze o knihách, které bych si o prázdninách chtěla přečíst, ale také o tom, co se bude dít na youtube i na blogu. Tak snad se vám mé video bude líbit:

8 komentářů:

  1. Monument 14 je super knížka, na Hypnotizéra se taky chystám...celkově máš na prázdniny samé super čtecí plány, tak snad se ti vážně budou líbit! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Moc hezké video. Máš vybrané samé úžasné knihy, já se na některé z nich taky chystám. Hlavně na Měsíční kroniky (nečetla jsem ještě ani Cinder, hrůza) a na Ready Player One.
    Hypnotizér je taková správně ponurá severská krimi, ale četl se mi dobře, měla jsem ho přečtený za dva dny:)
    A Šifra mistra Leonarda je to samý - čtení na víkend, takže ideální, když má člověk volno a může jen číst a číst:) (Což ti mimochodem závidím:)

    OdpovědětVymazat
  3. Myanmar: Na Monument 14 i Hypnotyzéra se neskutečně těším! Snad to zvládnu :D

    Suzanne: Děkuju :) Hypnotyzér je pěkná bichlička a ty jsi ji přečetla za dva dny? To nezvládnu :D a Šifru taky? Nechápu :D Já chodím na brigádu, takže také nemůžu jen číst a číst, ale když mám čast, tak se snažím :)

    OdpovědětVymazat
  4. Hypnotizéra právě poslouchám jako knihu a zatím je to zajímavé :)

    OdpovědětVymazat
  5. Nika: Tak to jsem ráda, že se ti to zatím líbí, já se na něj chci brzy vhnout :)

    OdpovědětVymazat
  6. Přidala jsem tě na seznam knižních blogů u mě, tak snad ti to nevadí. ;)

    OdpovědětVymazat
  7. Jako bych ty knížky už někdy někde viděla ... :)

    OdpovědětVymazat
  8. Zajímavý výběr klasiků... :-) Díky tobě mě zaujala Božská komedie, kterou si dám na seznam knih, které bych ráda přečetla. Mým oblíbeným klasikem je Oscar Wilde, hlavně Obraz Doriana Graye. Je to kniha vystavená na paradoxech, trošku náročnější čtivo, ale krásná, a svým způsobem taky trochu fantasy. :-) Jestli budeš mít možnost si ji přečíst, vřele doporučuji :-)
    Pavla

    OdpovědětVymazat