1. července 2014

Měsíční chvástačka - červen 2014

Toto meme pořádá Judit.
Ke konci každého měsíce zveřejním knihy, které jsem si za daný měsíc koupila nebo je vyhrála, dostala darem či na zrecenzování.

  

To je snad poprvé, co jsem chvástačku přidala hned první den v novém měsíci :D A tato chvástačka je poněkud chudší, protože jsem se opravdu snažila držet se zkrátka! Docela se mi to i povedlo. Doufám, že se vám video bude líbit.

Co jste si za červen pořídili vy?

9 komentářů:

  1. tys necetla druhý.?! boze holka napravit! .. Scarlet i Cress jsou krasny..♥

    OdpovědětVymazat
  2. Cathy: Ještě ne!! O prázdninách se na něj ale chystám :)

    OdpovědětVymazat
  3. Koupit si první a třetí díl :D No, pořád lepší, než druhý a třetí :D A tu Cress ti hrooozně závidím!! aAaaaa nemůžu se dočkat, až si ji přečtu..!

    OdpovědětVymazat
  4. Sayury: Na moji obranu, takhle to vyšlo i v ČR, takže jsem o tom opravdu neměla tušení :D

    OdpovědětVymazat
  5. Zbožnuju je příjemná letní serie . také mě udivilo že 2a4 díl nevysel tak jsem psala do nakladatelství a že pro spatné zahranicní hodnocení se rozhodli knihy nevydat .. ted v cervnu u nas vysel 5díl a v zari vyjde 6

    OdpovědětVymazat
  6. Lucie: Já si myslím, že je strašná škoda, že nevydájí i ty ostatní díly :/ Přitom I heart Vegas má na goodreads lepší hodnocení než I heart Paris. Stejně bych si je koupila v angličtině, ale co ti čtenáři, kteří anglicky neumí?

    OdpovědětVymazat
  7. bezva video a jsi dobrá, že jsi své předsevzetí takhle dodržela ;-) Ready Player One jsem si také koupila, taky mě Verunka navnadila :D a na Cress jsem zvědavá. na Měsíční kroniky se teprve chci vrhnout, ale už se moc těším. jen tedy - ta tloušťka mě taky překvapila!

    OdpovědětVymazat
  8. Anne Leyyd: Děkuju! Snažím se, ale málem jsem se neudržela a těch knížek si koupila mnohem víc! :D Jak to tak vypadá, tak Verča nás asi navnadila úplně na všechno, co? :D

    OdpovědětVymazat
  9. to tedy máš pravdu! Veru má na svědomí snad 40 % toho, co jsem v poslední době přečetla :D

    OdpovědětVymazat