31. srpna 2014

Den nepřečtených knih

Dnešek je Dnem nepřečtených kniha a jak už název napovídá, tak cílem je přečíst nějakou knihu, kteou máme doma, třeba už delší čas, a je stále nepřečtená. Já mám doma hodně nepřečtených knih, takže se rozhodně musím zúčastit!
 
Doma mám něco kolem 60 nepřečtených knih a tohle číslo se stále snažím snižovat, takže sem se do Dnu nepřečtených knih nemohla nezapojit. Chtěla jsem přečíst knížku, kterou mám doma už rok nebo déle a chtěla bych ji příčíst celou. Bohužel dneska na čtení nebudu mít zase tolik čast, ale přesto jsem našla perfektní knížku. A to je ona:


Jestli zůstanu nebo-li Zůstaň se mnou. Já mám ještě to první vydání, nedavno ale knihu znovu vydalo nakladatelství Yoli. Pro knížku jsem se rozhodla hlavně proto, že si ji chci přečíst pěkně dlouhou dobu, je kraťoučka takže ji přečíst zvládnu a navíc brzy bude film a já si tu knížku musím přečíst jako první.

Zapojujete se do Dnu nepřečtených knih? Jakou knížku budete číst vy?

9 komentářů:

  1. Já jsem se rozhodla pro Harryho Pottera. Vzhledem k tomu, že jsem ho ještě nečetla, mi přijde Den nepřečtených knih jako skvělý začátek. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Zůstaň se mnou jsem četla nedávno a je to vážně taková jednohubka, takže myslím, že i když nemáš tolik času, tak to zvládneš :) Já čtu Labyrint: Útěk. Kniha sice vyšla nedávno, ale já ji měla ve čtečce už celou věčnost anglicky a nepřečetla jsem ji :) Tak si ji teď užívám plnými doušky :)

    OdpovědětVymazat
  3. Super výběr. :) Já si vybrala The War of the Worlds od H. G. Wellse. Skvělá kniha! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Jestli zůstanu je super, určitě doporučuju i Jen jeden den od stejné autorky! :) Já dnes budu číst Kdo chytá v žitě, chystám se na ní celé prázdniny :D

    OdpovědětVymazat
  5. Jestli zůstanu si chci taky přečíst. Jsem na knihu zvědavá :) Já se Dnu nepřečtených knížek nezúčastňuju. V neděli totiž nejsem doma :)

    OdpovědětVymazat
  6. Já se pustila do Poselství od Protinožců,zatím fajn :-)

    OdpovědětVymazat
  7. 60 neprečítaných kníh ?! :D to by som ja asi neprežila :D

    http://biiibsworld.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  8. Taky bych se ráda připojila do tohoto projektu, ale nějak jsem ho prošvihla :-( Mám také doma dost nepřečtených knih, ale chtěla bych to během příštího roku nějak dohnat (aspon se o to pokusit) :-)

    OdpovědětVymazat