16. ledna 2015

Vyhlášení soutěže

Tak Novoroční soutěž už je za námi a mě tedy nezbývá nic jiného než vyhlásit vítěze. Ale ještě předtím bych mohla uvést kolik z vás se soutěže vlastně zúčastnilo a jaké byly vaše odpovědi, co říkáte?

Zúčastnilo se vás krásných 55! Někteří z vás se mě i na pár věcí zeptali, ještě jsem neměla možnost odpověď, ale během příštího týdne na všechny vaše dotazy odpovím, takže můžete čekat mail. A všem zúčastněným moc děkuji a pokud jste nevyhráli tak nevěště hlavu, brzy bude na blogu určitě další soutěž.

Často jste psali, že si novoroční předsevzetí nedáváte a to ať už z toho důvodu, že vám to příjde zbytečné, protože byste ho stejně nedodrželi nebo si jistá menší "přesevzetí" dáváte během celého roku a nepotřebujete Nový rok na to, abyste si řekli, že něco uděláte. 
Pokud si předsevzetí přeci jen dáváte, tak někteří z vás se snaží držet při zemi a jiní si zase naloží pěknou výzvu. No a pokud jste si předsevzetí přeci jen dali, tak vám budu držet palce při jeho plnění!

A výherce Odkazu Doriana Graye a Pekáče buchet se stává...
Lucy Lillianne

Vítězce gratuluji a mailem posílám upozornění! Na odpověď jsou dva dny a pokud vítězka neodpoví, tak vyhlásím nového výherce.

2 komentáře: