18. dubna 2016

Unboxing

Teď jsem se na chvilku na blogu zase odmlčela, ale zase jsem zpět! Došli mi totiž dva balíčky s jejích obsahem bych se s vámi ráda podělila. Jedná se o jednu knihu na recenzi a jednu ne zrovna knižní výhru.


Tady je první balíček, který v sobě skrývá knihu, kterou mám na recenzi od internetového knihkupectví, Knihcentrum.



A tou knihou na recenzi je Sochař od Scotta McClouda! Jedná se o grafický román, o kterém zahraniční booktůbeři jednu dobu stále básnili. Zatím jsem knihu pouze zběžně prolistovala a můžu říct, že po grafické stránce je Sochař přesně podle mého gusta. A příběh vypadá také moc zajímavě! Je to o umělci, který zaprodá svou duši, díky čemuž získá schopnost vytvořit jakoukoli sochu. No nezní to zajímavě?

Tak to by byl jeden rozbalený balíček a teď se pojďme podívat na ten druhý, který v sobě skrývá výhru. A dokonce je krásně ozdobený!




U internetového e-shopu Lipnisi.cz jsem vyhrála tyto roztomilé věcičky. Nemůžu se dočkat až všechny tyto věci využiji. Pro washi pásky a nálepky jsem využití našla hodně rychle a stejně tak to je i u těch roztomilých pytlíčku se zajíčkem. Pro ty palce a andulky (lepítka) taky brzy něco najdu. Přemýšlím, že andulky bych mohla využít i jako záložky do knížky. Co vy na to? Sešite s Malým princem, ale zatím zůstane prázdný. Možná bych si do něj mohla zapisovat všechny svoje penpals. 

Zaujal vás Sochař? Znáte washi pásky? Máte takové roztomilé nálepky, lepítka a pásky rádi?

10 komentářů:

  1. Moc krásné novinky! :) Všemi těmito papírenskými roztomilostmi jsem úplně posedlá, z dob Postcrossingu mám ještě plné šuplíky samolepek a washi pásek :) Přeji Ti hezký večer :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju! Já právě poslední dobou taky, takže jsem moc ráda, že vím kde takové věci sehnat :D Já jsem teď začala s penpals, takže také pomalu nabírám samolepek, dopisů a všeho možného :)

      Vymazat
  2. Kniha vypadá opravdu zajímavě a sešitek s Malým princem je úžasný. ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sešítek je bezvadný! Takový maličký, ale psát se do něj bude určitě pěkně :)

      Vymazat
  3. Kraasa, ackoli paskam jsem nepropadla.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Asi bych taky byla radši kdyby se mně tato "manie" vyhnula. Moje peněženka kvůli tomu trpí :D

      Vymazat
  4. Krásny prírastok. :) Prajem príjemné čítanie. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Washi pásky a lepítka jsou úžasné! Sochař také vypadá skvěle, četla jsem ho ani ne před týdnem a musím říct, že je to rozhodně zajímavá a originální kniha :) Užij si čtení :)

    OdpovědětVymazat