25. června 2012

Úlovky z knihovny

Po vzoru Flash jsem se rozhodla vám ukázat, co jsem si půjčila v knihovně.
Po maturitě musím dohánět svůj deficit ve čtení. Jen si to představte, skoro čtyři měsíce jsem nesáhla na nic jiného než na maturitní otázky z češtiny, angličtiny, ekonomiky a z účetnictví (ne že bych se opravdu učila - jen jsem do nich zírala, ale i to učení na konec přijít muselo) a učebnice, které se těchto předmětů týkají. Já vím, šílená představa. Ale dneska jsem si to trošičku vynahradila a byla jsem v knihovně a myslím, že jsem tam ulovila pár dobrých kousků :) 
Šla jsem si pro jen pro druhý díl Mercy Thompson - Krevní pouto a vidíte jak to dopadlo. Prostě jsem si nemohla pomoct. Mercy už jsem měla v ruce a jen jsem si procházela ty regály s knížkami a vždycky mě něco trklo do oka, vzala jsem to z regálu a v ruce už mi to zůstalo :) Není toho moc, ale i tak budu mít co dělat, abych to do měsíce přečetla :)
Tak se podívejte co jsem to ulovila:


Už jste některé z těchto knížek četli? Líbily se vám?

6 komentářů:

  1. Četla jsem 'Nejsem sériový vrah' a musím říct, že to je opravdu úžasná kniha ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na tuhle knížku se dost těším a zároveň se jí trošičku bojím :D

      Vymazat
  2. Strašně moc bych si chtěla přečíst knížku Nejsem sériový vrah ..jenomže u nás v knihovně jí jaksi nemají :DD Takže si jí budu muset asi koupit no :DD

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nejsem sériový vrah je naprosto skvělá knížka, rozhodně doporučuji přečíst :)

      Vymazat
  3. Čísla.. <3 Moje srdcová záležitost :) Určitě si přečti. Ze začátku se to trochu vleče, ale ten konec ti vžene slzy do očí..

    OdpovědětVymazat
  4. Čísla.. <3 Moje srdcová záležitost :) Určitě si přečti. Ze začátku se to trochu vleče, ale ten konec ti vžene slzy do očí..

    OdpovědětVymazat