12. dubna 2013

Měsíční chvástačka - listopad 2012 až březen 2013

Toto meme pořádá Judit.
Ke konci každého měsíce zveřejním knihy, které jsem si za daný měsíc koupila nebo je vyhrála, dostala darem či na zrecenzování.


Už je to pět měsíců, co jsem natáčela Měsíční chvástačku a očividně jsem maličko vyšla ze cviku. Jsme v něm trochu roztržitá a kecám nesmysly. A třeba takové knížce Pompeje, ve videu říkám Pomeje a vůbec mi to nepřijde divný :D Tak doufám, že se vám to video bude líbit a že si ho užijete.


A ještě k tomu "Kam se díváte." Vypadalo to, že jsem foťák špatně natočila, ale ve finále to bylo v pohodě, tak se toho neděste.

Už jste nějakou z těchto knížek četli?

6 komentářů:

  1. Rezistencia je super ;) Ty proti mne ma moc nebavilo, HG ma síce bavilo menej ako jednotka ale viacej ako trojka :D ale HG je super.
    Pompeje sú fajn a čítala som aj egyptskú princeznú ;) VA závidím, ja mám (a čítala som) len prvý diel ;)
    ja by som nálepky už dávno dala dole, ja to tam neznesiem :D
    Loď medzi hviezdami mám doma, zatiaľ neprečítané, teším sa na to (lebo anotácia ma vôbec nezaujala, nabolo to v pláne, ale všetky tie recenzie ma presvedčili, že to proste MUSIM mať) a všetky tri diely majú naprosto dokonalé obálky, takže si musím zohnať aj ďalšie dve ;)
    Padlých anjelov 1,2 mám doma, taktiež neprečítané (áno viem, som hrozná :D)

    a inak, pekná izba ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Loď mezi hvězdami si určitě přečti je to skvělá knížka, bohužel asi nesedne úplně každému, ale za pokus to stojí :) Obálky jsou opravdu úžasné a jsem tak ráda, že u třetí dílu nedali originální obálku, úplně by to totiž zničilo vizuální stránku této série.
      Z toho si nic nedělej já mám doma taky tolik nepřečtených knížek až to není hezký a ony pořád přibývají! :D
      Děkuju :)

      Vymazat
  2. Héj po takový době video......huráááá chabělas mi. Když to takhle napíšu tak to zní dost divně, ale určitě víš jak to myslim. :D Inkoustovou sérii mám taky a naštěstí sem jí ukořistila hned jak sem o těch slevách slyšela - já ty knížky prostě žeru :D (ty nálepky dou úplně krásně dolu a na knížkách nic nezůstane). Jinak sem zatim nic z těch osttatní nížek co si ukazovala nečetla, ale ráda bych se pustila do Lodi mezi hvězdami. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsi mi udělala radost! :D
      Já se na Inkoustovou sérii moc těším, zvlášť potom co jsem viděla film, i když nevím, jak moc se držel předlohy :) Tak to je skvělá zpráva, hned ráno je zkusím oddělat, snad mi to půjde stejně lehce jako tobě :)

      Vymazat
  3. Rezistenci si musím přečíst. Ale zase nechci být zklamaná... Jsi proti mně (stad je to správný název) vypadá dobře. :) Hunger games je podle mě nejlepší 1. díl. Ten třetí mě odrovnal. :D To jsem prostě nedokázala mluvit. Dvojka byla hodně šokující. Nebezpečnou lásku si chci taky přečíést. :) Smrtící polibek jsem si taky koupila a také jsem ještě nečetla. Pompeje mám taky. Ještě jsem nečetla, ale četla jsem Gilotinu od této autorky a je to úžasné. Myslím, že to bude skvělý zážitek. :) A další knihy jsou taky fajn. Egypská princezna se mi líbila, ale byla to taková pohádka. Já od Cabotové ještě nečetla nic, takže já jsem hanba. :D /Pokojček vypadá moc hezky. Ty barvy jsou skvělý!/ Čtyřka VA mě osobně bavila.. Ale většina lidí nemá tento díl ráda. Mě to děsně bavilo a líbilo se mi to. :D Pětka byla horší.. Ale začátek... Nebudu spoilerovat... Ale je to těžký. :D A vůbec mi nepřijde, že bys mlela nesmysly nebo že ybs vyšla ze cviku. :) Rozhodně to zvládáš lépe než já a to i po tak dlouhé době. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jestli ten třetí díl je taková síla, tak to se na něj budu těšit a snad to nepřeženu :D
      Co na to říct obě se musíme ze svých knižních hříchů někde zpovídat :D
      Děkuju! Měla to být buď tahle červená nebo fialová, určitě poznáš vítěze :)
      Já se těším na všechna pokračování a hlavně na tu čtverku, už jenom kvůli tomu jak skončila trojka, to jsem skoro nerozdýchala! Ne nespoileruj, nechci to slyšet (popravdě chci, ale pak bych si za to fackovala) :D do dalšího srazu to snad stihnu přečíst a pak si můžeme popovídat :)
      Děkuju, za pochvalu :) Já mám tvoje videa ráda, takže bych se o tom možná chvilku hádala :D

      Vymazat