15. srpna 2013

15 day reading challenge

Tento projekt jsem objevila na blogu u Roxanne, která ho také vymyslela. Já jsem se rozhodla zapojit z jednoho prostého důvodu. I když moc ráda čtu nevydržím u čtení několik dní, dávám si pauzy. Takže tahle výzva je pro mě zajímavá z toho důvodu, že své čtení podrobím zkoušce! 

V čem to spočívá? Hodně vám napoví obrázek k této výzvě. Každý den po dobu patnácti dnů mám za úkol přečíst minimální počet stránek. Přiznejme si to s tím začátkem nebude mít nikdo problém, ale minimální hranice se s každým dnem zvyšuje.

Já si ještě musím rozmyslet jak svůj postup budu aktualizovat, ale nejspíš to udělám jako Roxanne a budu aktualizaci psát do tohoto článku. Jsem zvědavá kolik stránek nakonec přečtu :)

Tak tohle je druhý pokus! Poprvé jsem se sekla u osmého dne a dál ani krok, tak doufám, že to tentokrát dokončím.


Stran celkem: 713

1. den - 10 stran (7.10)
Přečteno: Hned první den jsem se do výzvy pustila s pořádným nadšením a přečetla jsem 93 stránek z Erebose a musím říct, že to začíná být vážně zajímavý.

2. den - 20 stran (8.10)
Přečteno: Dneska jsem se vytáhla a přečetla 144 stran z Milence z věčnosti. Začátek zatím nic moc, ale uvidíme co se z toho vyvrbí.

3. den - 30 stran (9.10)
Přečteno: Opět jsem se vyznamenala (doufám, že mi to tak taky vydrží). To bude tím, že jsem nemohla usnout a tak mě nenapadlo nic jiného než začít zase číst. Za dnešek jsem tedy zvládla 202 stran opět z Milence z věčnosti. Zítra bych ho chtěla dočíst, abych se mohla opět vrhnout na Erebose.

4. den - 40 stran (10.10)
Přečteno: Ano, dočetla jsem to co jsem chtěla a tak je posledních 118 stran z Milence z věčnosti za mnou. Zatím mám ve zvládnutí této výzvy velkolepý start, tak doufám, že mi to vydrží až do konce.

5. den - 50 stran (11.10)
Přečteno: Sice jsem říkala, že po přečtení Milence z věčnosti se vrhnu na dočtení Erebose, ale byla jsem tak zvědavá na Zadista, že jsme začala číst Probuzeného milence. Přečetla jsem 156 stran, ale bohužel mě to zatím nějak nebere. Nejraději mám kapitoly s Johnem.

6. den - 60 stran (20.8.)
Přečteno: Dnes jsem se čtením opět pohnula a přečetla jsem 120 stránek. Jsem na sebe docela pyšná, že jsem toho zvládla tolik. Ještě aby mi to vydrželo do konce té výzvy nebo ještě déle.

7. den - 70 stran (21.8)
Přečteno: Úspěšně jsem zdolala 114 stran, které mi stály v cestě ke zdolání Zloděje blesku. Vzpomínáte jak jsem psala, že nečtu dvě různé knížky v jeden? Tak tahle věta vzala za své, když jsem se včera v noci nudila a byla trochu zvědavá. Přečetla jsem prvních 20 stránek ze závěrečného dílu Hunger games.

2 komentáře:

  1. Já nevydržím víc, jak 60 stran na jeden zátah bez přestávek a to může být knížka sebevíc zajímavá a napínavá, ale pak mě začne všechno bolet a už nevím, jak se k tomu mám naštelovat :D

    OdpovědětVymazat
  2. Tak tohle mi zase problém nedělá. Když mě knížka baví, tak si přestávku dávát nemůžu, protože knížka mě nenechá, ale když je ta knížka nudná, tak mám přestávku každou chvíli :D S tím štělováním tě naprosto chápu, najít správou pozici na čtení je docela obtížné a v jedné pozici taky dlouho nevydržím :D

    OdpovědětVymazat