22. září 2013

Připravované projekty

Tak projekty, které jsem vám slíbila konečně získávájí nějakou podobu. Obrázky k nim už jsou také hotové a můžu vám říct, že jich tvorba nebyla zrovna žádna procházka růžovým sadem. Poprvé jsem totiž dělala s nějakým takovým programem (Gimp) a vůbec mi to nešlo. Ještě že jste mě u toho neslyšeli, mluvila jsem totiž jak dlaždič a to sprostě nemluvím (jsem zvědavá jak budu dělat ten design). Ještě musím poděkovat Cathy za její "odouhlasení" obrázků a a připomínky k nim, protože mě by nenapadly. 
Tak ale dost povídání a jedeme na ty projekty.

Každá myšlenka se počítá!
Tak tohle je první z projektů. Chtěla bych s ním začít během října, takže podrobné informace vám ještě napíšu. Teď ho jen o něco příblížím abyste věděli, co čekat. 
Tento projekt se nebude přidávat pravidelně, ale prostě jak mě budou napadat témata. Nebojte se ale že témata dojdou moc brzy, měla jsem nějaké vymyšlené na úvahové články, tak to využiji k tomuto projektu. Bude to právě něco na způsob těch úvahových článků, ale chtěla bych, aby se zapojili i čtenáři, kteří blog nemají (pokud by samozřejmě měli zájem). Takže bych vždycky napsala článek s budoucím tématem a formulářem, kam byste psali, co si o tom tématu myslíte. Pokud odpovědí nebude moc, tak zkusím oslovit některé blogery. Potom bych z toho chtěla udělat jeden nebo více větších článků. 

Z pohádky do pohádky
Tady trochu budu těžit z toho, že pohádky naprosto naprosto zbožňuju! A psát o nich bude jen radost. V tom to projektu bych vám chtěla představit pohádky, které už asi znáte, ale i ty co vám mohli uniknout. Byl by to takový kouzelný čas pohádek a nešlo by pouze o ty, co mají knižní předlohu. 
U tohoto projektu se nápad stále formuje a vypilovává. Pokud ale všechno vyjde tak jak si představuju, můžete se těšit na překvapení (které si ovšem nechám pro sebe, kdyby to nevyšlo). S projektem bych začala tak v listopadu, nejpozději v prosinci.

Come and meet...Anita Blake
Původně to měl být jen re-reading a měl začínat v půlce října, jenže je tu ještě re-reading Eragona a nechci aby se to překrývalo, takže jsem to přesunula a pozměnila. Myslím, že 15. 2. už by mělo být i po pololetí a většině z vás by mohly začínat prázdniny, proto toto datum - končí v polovině května, protože pak mi začnají zkoušky a myslím, že už ani vy nebudete mít moc času. K tomuto projektu mi dala laurdes pár tipů.
A o co půjde? Re-reading zůstává, ale k němu přibude několik článků, které do těchto tří měsíců rozprostřu. Většina z nich bude můj osobní  pohled na sérii. A pokud se do článků a re-readingu budou chtít zapojit i ti co nemají blog, tak mi stačí napsat. Zase všechny podrobné informace napíšu až se bude pomalu blížit čas na Anitu.

Tak a to je vše, co jsem zatím vymyslela. Je to trochu dopředu abyste věděli co vás čeká a nemine a snad i abyste se měli na co těšit. Je to poprvé, co jsem něco takového vymyslela, takže jsem na sebe tak trochu pyšná a doufám, že všechno bude klapat jako hodinky. 

Tak co myslíte? Líbí se vám? Nelíbí? Zapojíte se?

4 komentáře: