17. září 2013

Změna je život!

Už dlouho jsem přemýšlela, co na blogu změnit, vylepšit a vypilovat. Na pár věcí jsem přišla sama, ale s velkou částí jste mi pomohli vy, čtenáři. V Narozeninové soutěži jsem se vás ptala na několik otázek ohledně blogu, vaše odpovědi jsem si pečlivě pročetla a nápady si promyslela. Vaše odpovědi mi moc pomohli v tom, že jsem si více méně udělala přehled v tom, co se vám líbí a nelíbí, jak na vás blog působí a co byste vyloženě změnili.
Řekla bych, že změn které se na blogu objeví bude docela dost. Bude to fůra práce, ale myslím (tedy spíš doufám), že změnu také oceníte. Vždy napíšu co bych chtěla změnit a proč a popřípadě taky, co jste na to téma psali vy ve formuláři. Jdeme teda na vyčtení všech těch změn:
  1. Design - Nynější design mám už přes rok a tak trochu jsem si pohrávala s myšlenkou, že už by možná potřeboval změnit. Jenže to bych nesměla být líná něco vymyslet.
    Vaše odpovědi mi v tomto případě moc nepomohli, protože jedna část říkala, že se vám dosavadní design líbí a ta druhá zase opak. Jenže i já sama musím uznat, že už by to prostě chtělo menší změnu, takže na tom zapracuji.
  2. Videa - Hodně jsem ve vašich odpovědích četla, že byste chtěli, abych jich natáčela víc. A já se o to pokusím. Což znamená, že kromě Měsíční chvástačka a občasného Týdne s knížkou budou přibývat videa, ve kterých nebudu ukazovat knížka (jej!). Už jen zbývá vymyslet téma, na které bych video natočila.
  3. Projekt - Už jsem něco málo vymyslela a nejspíš bych to chtěla uskutečnit v říjnu, jelikož to bych měla mít ještě docela dost času. Do konce týdne bych o tom chtěla napsat článek ať víte o co vlastně půjde.
  4. Meme - Na toto téma byly vaše názory také dost rozdílné - někdo by ho nechtěl vůbec a někdo by byl rád kdybych ještě nějaké přidala. Shodli jste ale na tom, že Bylo Nebylo vás zrovna moc nebaví. Takže se pokusím najít jiné meme, které by ho nahradilo. Pokud o víte o něčem zajímavém, dejte mi do komentářů odkaz a já se na to podívám.
  5. Filmové recenze - Tento nápad se mi moc líbí, takže bych ho také ráda zrealizovala. Budou to ale pouze recenze na knihy, které už jsem četla. Takže se můžete těšit i na nějaké to srovnávání (ale zase budu opatrná abych neprozradila nic, co by vám odhalilo celou zápletku, toho se nebojte)
  6. Uváhové články - Popravdě prozatím nevím jak jinak bych je nazvala. Už jsem vymyslela několik témat, na která bych chtěla psát. No a pokud nebud vědět jak svůj názor vyjádřit "na papíře" tak se budu vykecávat na videu.
  7. Hodnocení u recenzí - Hodně přemýšlím o tom, že se zbavím hodnocení recenzí pomocí hvězdiček. Je to docela omezující a docela často jsem i na vážkách. Možná by bylo lepší zavest jinou škálu hodnocení (např. 10/10) nebo od toho úplně odpoutat - Co si myslíte vy?
Všechny tyto změny nebo novinky bych chtěla uskutečnit začátkem října. Takže bych měla mít dost času si rozmyslet jak by to všechno mělo vypadat (hlavně teda ten design, což bude asi priorita) a začít na tom dělat. Tak mi držte palce ať to všechno zvládnu ve stanovené době.
Měla bych na vás ještě otázečku ve kterém programu děláte své designy?

7 komentářů:

  1. Máš pravdu; 10/10 je asi to najlepšie hodnotenie, ale z grafickej stránky sú hviezdičky pekné.
    Asi som ti moc nepomohla :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Až budu dělat design tak se definitivně rozhodnu. Hvězdičky jsou sice pěkné, ale jesli mi nebudou stačit, budu muset hodnocení změnit nebo úplně oddělat :)

      Vymazat
  2. Pro mě je hodnocení 10/10 zase moc rozsahle..:D Jinak desing..jsem pro zmenu..nemusi byt velka, ale neco by to chtelo..:) Tenhle mam rada a libi se mi, ale uz je tu dlooouho..no a zbytek pokecame az se uvidime..;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já právě chci nějakou větší :) Teď jsem si na to zkusila stáhnout program, tak uvidíme jak mi to s ním půjde, ale kolečko bych chtěla zachovat :)

      Vymazat
  3. Těším se na změny, určitě blog oživí a bude to skvělé..:) Pokud budeš psát úvahové články na témata, kterých by se mohli účastnit i ostatní bloggerky a bloggeři určitě budu ráda a myslím, že by to mohlo být zajímavé, podívat se na určité téma z různých úhlů. :)
    A pokud jde o to hodnocení, taky bych byla raději pro to číselné.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky se těším :D Pokusím se to udělat tak, aby se mohli zapojit i ostatní. Myslím, že jsi mě právě přivedla k jednomu nápadu. Zkusím to pořádně promyslet a uvidíme, co z toho vznikne :)

      Vymazat