9. dubna 2014

Ze života bloggera

Už jsou to téměř dva roky, co jsem si založila blog a přesto jsem vám toho o sobě moc neřekla. Víte, že mám ráda knihy a víte, že si mi líbí Popelka. A také sem tam natáčím videa, kde na sebe někdy něco vykecám. Ale myslím, že to je ve zkratce vše, což je docela tragické. Takže jsem se rozhodla založit novou rubriku, které ponese název Ze života bloggera...

Nebude to pravidelná rubrika a také nebude mít stále stejnou podobu (někdy to bude článek a jindy zase video). Budu ji psát, když mě napadne nové téma nebo se ten den stane něco zajímavé s čím bych se s vámi chtěla podělit.

Nevylučuju, že pár článků bude o knihách, ale to bude spíš vyjímečně, protože můj blog čtete, tak už víte jaký mám vkus na knížky. Ale třeba nevíte jak jsem začala číst, což bych klidně do této rubriky mohla napsat.

První článek bude klasicky na způsob Kdo jsem, O mě nebo osobně napíšu pár faktů. Potom bych ale chtěla, aby ty témata byly trošku originálnější (nebo alespoň ty názvy, když už nic), ale to všechno záleží na tom, co mě napadne.

Pokud by vás třeba něco zajímalo (ptát se můžete opravdu na cokoli) a chtěli byste abych o tom napsala článek, tak stačí vyplnit tento formulář a rovnou mi můžete napsat v jaké formě byste svoje téma/otázku chtěli zpracovat (článek nebo video).

2 komentáře:

  1. Moc se těším na všechny příspěvky do této rubriky :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Je to super nápad. Budu se moc těšit na příspěvky :)

    OdpovědětVymazat