18. července 2014

Knižní trailery, které rozhodně stojí za podívání!

Poslední dobou docela dost času trávím na youtube tím, že se koukam na videa booktuberů, jak zahraničních tak i těch českých. A díky jednomu takovém videu jsem narazila na knižní trailer, který mi doslova vzal dech a tu knížku prostě musím mít. Proto jsem se podívala i na několik dalších a rozhodla jsem se, že by nebylo špatné vám ukázat kouzlo knižních trailerů...

Podivné město
Na tento trailer se podívejte až do úplného konce. Je vážně neskutečný. Z vos i včel mám neskutečnou hrůzu...máte mě vidět, když je nějaká okolo mě. Prostě jsem z nich nervózní a nedej bože, aby se ke mně přiblízily. Já která jsem ještě nečetla ani ten předešlý díl, jsem došla k názoru, že tyto knížky prostě musím mít doma. Na první díl se už brzy chystám, abych hned na to mohla číst pokračování.

Škola dobra a zla
I když pohádky miluju, tak jsem si Školo dobra a zla přečíst nechtěla. Jenže tento trailer všechno změnil, tu knížku si přečíst musím! Tento trailer je zpracovaný přímo mistrovsky a hlas dívenky sem neskutečně hodí.

Kvílející schodiště
O téhle knížce jsem až do nedávna nevěděla, že vůbec existuje a pak jsem uviděla tento trailer a zjistila, že tahle knížka brzy vyjde i v češtině u nakladatesltví Knižní klub. Takže další knížka, kterou si připisuji na seznam. Trailer má zvláštní atmosféru a vy jen čekáte, kdy a co na vás vyskočí. A epidemie duchů? No, to rozhodně zní zajímavě!

Tak co na ty trailery říkáte?

3 komentáře:

  1. Na Podivné město se dívat nebudu, protože jsem ještě nečetla první díl, tak aby nebyl nějaký spoiler. Jinak právě trailer na Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti mě nadchnul hodně a knížku jsem si koupila.

    Škola dobra a zla mě hodně láká, a jasně, především díky traileru.

    Že existuje knížka Kvílející schodiště, vím,ale trailer jsem viděla až teď a... Páni. Vypadá děsivě a tuhle knížku bych si ráda přečetla!

    OdpovědětVymazat
  2. Trailer na Podivně město je asi nejpovedenější. Knihu si chci přečíst jak kvůli traileru tak i kvůli tomu, že jsem četla první díl. Škola dobra a zla je taky úžasně zpracovaná, ale knížku si asi nekoupím. Kvílející schodiště si určitě nekoupím, protože na mě je to až moc hororový a já horory moc nečtu. Jen pár výjimek. :) Jinak zajímavý článek a hlavně originální, což se mi líbí! :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Úžasné trailery! Nejvíc se mi líbí Škola dobra a zla :)

    OdpovědětVymazat