5. srpna 2014

Měsíční chvástačka - červenec 2014 (+Unboxing)

Toto meme pořádá Judit.
Ke konci každého měsíce zveřejním knihy, které jsem si za daný měsíc koupila nebo je vyhrála, dostala darem či na zrecenzování.



Tentokrát jsem do Měsíční chvástačky přidala i unboxing, který jsem natáčela poprvé, tak se mi to snad povedlo a vám se to líbilo :) 

16 komentářů:

  1. Pěkné přírůstky! :) Esej o tragédii právě čtu, sice jsem teprve na začátku, ale vypadá to zajímavě. Jsem zvědavá, co na to řeknu, až to dočtu. A u té knihy Asylum se mi hrozně líbí ten svítivý název. :D :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) Esej je skvělá! Snad se ti bude líbit až do konce :)
      Ten nápis se mi taky strašně líbí! A jak se v té knihovničce úžasně vyjímá :D

      Vymazat
  2. Super přírůstky. S tou Merry od Epochy.. budu v září dělat společné čtení teda asi..:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky :) Tak to bych se mohla zapojit...pokud to teda nestihnu přečíst :D

      Vymazat
  3. esej je uzasna :) a svitici asylum taky. ale co to jako bylo? nejdrive to cely rves a pak hazis knizky po zemi, jsi normalni ?! :-D :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To tedy rozhodně je :) Rvu to abych se k nim dostala co nejrychleji a to vůbec jsem to neházela! To že mi to popadalo byla prostě nehoda! Naštěstí se těm knížkám vůbec nic nestalo :) Kdybych to udělala naschvál, tak mě tu asi všichni sežerou :D

      Vymazat
    2. ja bych to vystrihla, nemela bych nervy to priznat, jak mi to upadlo :-D :-D ale je poznat, ze je to nehoda, tak to te zachranuje :-D

      Vymazat
    3. Zas tak strašný to nebylo - knížkám se nic nestalo :D To jsem ráda!

      Vymazat
  4. Tvoje videa jsou pořád lepší a lepíš, moc ráda se na ně dívám. Krásné knihy. Esej mám taky ve svém čtecím seznamu, jen netuším, kdy se k ní dostanu:)
    Merry Gentry je nějako jako Anita od desátého dílu:) Myslím, že tahle série má dílů devět, není to úplně závěrečný díl, ale autorka někde uvedla, že už v ní nehodlá pokračovat, protože si postavy zaslouží klid.
    Se soutěží jsi mi udělala radost, na Statistickou pravděpodobnost se chystám už nějakou dobu, ale mám jí doma jen v originále – a jsem líná ji číst v angličtině:)
    Mohla bych mít na tebe jeden malý dotaz? V jakém programu stříháš videa? Nedávno jsem taky začala natáčet, ale mám před sebou ještě opravdu dlouhou cestu, než to bude nějak vypadat:) Díky:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vážně? Tak to mě těší! Děkuju :)
      Esej je úžasná, určitě doporučuju. Čte se vážně skvěle, měla jsem docela problém se o ní odtrhnout.
      Já se k desátemu dílu Anity ještě nedostala (skončila jsem u osmičky) :D Tak uvidíme, co na to řeknu :) Aha, tak to jsem nevěděla. Myslela jsem, že ten devátý díl bude nějaké pořádné ukončení série. Každopádně jsem hodně zvědavá, jak autorka ukončí Anitu.
      To jsem ráda :) Statistiká pravděpodobnost je moc pěkná knížka a já jsem ji četla právě v té angličtině :D A ta je v ní docela jednoduchá, tak tu lenost zažeň a honem do ní! :D
      Videa stříhám v tom nejpostějším programu, který najdeš - Movie Maker. Není to ideální, ale na stříhání videí to bohatě stačí :) S natáčením určitě vydrž! Netušila jsem, že i natáčíš. Hned zítra se na nějaké tvé video podívám :)

      Vymazat
  5. libi se mi jak se dycky ksichtíš :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jééé, tak ksichtíky mi ještě nikdo nepochválil :D Ale jsem moc ráda, že se ti mé ksichtění líbí :)

      Vymazat
  6. Miluju rozbalování balíčků! Ale přiznávám se, že z toho, co jsi rozbalila, znám pouze Sirotčinec slečny Peregrinové (první díl jsem nedočetla, na druhý se nechystám) a Asylum, které už na mě čeká na hromádce u postele a já se těším, až se do něho pustím :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já taky! A už jsem si to musela taky vyzkoušet :D Tak to doufám, že mě se Sirotčinec líbit bude, už se na něj moc těším, stejně jako na Asylum :)

      Vymazat
  7. Miluji jak teď každý dělá unboxing vždy se ráda na ně podívám :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky se na ně moc ráda koukám :) Hrozně mě zajímá, co komu došlo :D

      Vymazat