24. září 2016

Vyhodnocení soutěže

Konečně jsem tu s vyhodnocením (Po)Narozeninové soutěže, kterou jsem pořádala od začátku srpna. Ale jak se říká, lepší pozdě než-li nikdy. Když jsem se podívala na počet soutěžící, tak jsem byla neskutečně překvapená, je jich totiž neuvěřitelný 140! Všem vám tedy děkuji  za účast a pojďme se podívat, kdo z nich si bude moci vybrat dvě knihy ze série Merry Gentry nebo Anity Blake.

A vítězem je vstup č. 44
Tee Knihomolka

Výherkyni gratuluji a na mail by ji během chvilky měl přijít mail, na který je potřeba odpovědět do 48 hodin. Pokud nedostanu odpověď, tak vylosuji nového vítěze.

2 komentáře:

  1. Na email už jsem odpověděla a ještě jednou moc děkuji. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Doporučím každému, kdo hledá obchodní úvěr, Le_Meridianovi, který mi pomohl s úvěrem na čtyři miliony USD na spuštění mého podniku Quilting a bylo to rychlé. Mohou financovat až do výše 900.000.000.000 dolarů (devět set milionů dolarů) v každém regionu světa, pokud je možné zaručit na projektech 1,9% ROI. Proces byl rychlý a bezpečný. Rozhodně to byla pozitivní zkušenost. Vyhněte se podvodníkům a kontaktujte Le_Meridian Funding Service On. info@lemeridianfds.com WhatsApp ... + 19893943740. pokud hledáte obchodní úvěr, díky.
    Leslie,

    OdpovědětVymazat